Tervetuloa Raide-Jokerin seminaariin: Puheenvuoroja pikaraitiotien rakentamisesta

Tämä seminaari on ainutlaatuinen tilaisuus saada tietoa ja näkemyksiä pikaraitiotien rakentamisesta suoraan alan asiantuntijoilta. Puheenvuorojen aikana kuulette monipuolisia näkökulmia ja tietoiskuja pikaraitiotien suunnittelusta, rakentamisesta ja sen vaikutuksista ympäröivään infrastruktuuriin sekä liikenteeseen.

Jokainen puhuja tuo omat kokemuksensa ja asiantuntemuksensa esiin, jotta voimme ymmärtää pikaraitiotien rakentamisen monipuolisuutta ja sen tarjoamia etuja. Puheenvuorot käsittelevät niin teknisiä näkökulmia kuin yhteisöllisiä vaikutuksiakin. Toivomme, että tämä seminaari inspiroi ja herättää ajatuksia siitä, miten pikaraitiotie voi edistää kestävää kehitystä ja kaupunkien kehittymistä.

Lisäksi tämä seminaari tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiseen ja keskusteluun alan ammattilaisten kanssa. Voitte vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä jakaa kokemuksia pikaraitiotien toteuttamisesta omilla alueillanne.

Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi tähän Raide-Jokerin seminaariin. Olkaa avoimin mielin, valmiina oppimaan ja jakamaan tietoa. Yhdessä voimme kehittää parempia ratkaisuja ja edistää kestävää kaupunkiliikennettä.

Nauttikaa päivästä täynnä inspiroivia puheenvuoroja ja mielenkiintoisia keskusteluja!

Hinnasto:
30 % paikoista opiskelijoille 0 €, muut osallistujat 90 € (alv 0 %)

Päivän ohjelma :