Raide-Jokerin melua aiheuttavat työt Käskynhaltijantiellä keväällä 2020

Oulunkylässä, Käskynhaltijantiellä pikaraitiotie Raide-Jokerin rakennustyöt on aloitettu talven aikana valmistelevin töin. Maaliskuun puolessavälissä aloitettiin massanvaihdot ja vesihuoltotyöt Kisällinkujan ja Kivalterinkujan kohdalla, ja viikolla 18 aloitetaan samalla alueella myös louhinnat eli räjäytystyöt.

Louhintoja tehdään viikolla 18 ja mahdollisesti myös viikolla 19, arkisin klo 7-18 välillä. Liikenne Käskynhaltijantiellä joudutaan pysäyttämään räjäytysten ajaksi. Pysäytykset kestävät muutaman minuutin kerrallaan.

Toukokuun alussa samassa kohdassa aloitetaan paalutustyöt, jotka kestävät 3-5 päivää.

Toukokuun puolessavälissä aloitetaan louhinnat Kustaankartanon kohdalla sekä Mestarintien itäpuolella. Nämä louhintatyöt kestävät näillä näkymin parisen viikkoa, eli toukokuun loppuun.

Louhintojen ja muiden Raide-Jokerin rakennustöiden kokonaiskesto Käskynhaltijantiellä on alustavasti vuoden 2021 loppuun saakka. Kovempaa melua aiheuttavia töitä ei kuitenkaan tehdä jatkuvasti, vaan työvaiheiden edetessä jaksoittain. Tiedotamme töiden etenemisestä aikataulujen varmistuessa.

Raide-Jokerin työmailla työskentelyaika on maanantaista perjantaihin klo 7:00-22:00. Pääsääntöisesti töitä tehdään kuitenkin klo 7:00–18:00. Klo 18:00–22:00 saatetaan ajoittain tehdä vähemmän meluavia töitä, esimerkiksi kaivuuta ja lastausta.

Pahoittelemme suuresti rakennustöistä aiheutuvaa häiriötä.