Muutoksia Pirkkolan liikennejärjestelyissä

Arvioitu ajankohta: Heinäkuu–lokakuu 2020

Pirkkolan liikennejärjestelyihin tehdään vielä yksi isompi muutos ennen kuin katuja saadaan avattua liikenteelle. Pirjontien ja Pakilantien risteyksessä tehdään massanvaihtoa, kiertotie puretaan ja ratatyöt aloitetaan. Kohtaan oli aiemmin suunniteltu paalulaatta, mutta suunnitelmaa on kehitetty ja pohjanvahvistus hoidetaan massanvaihdolla.

Näiden töiden vuoksi Pirjontie suljetaan Pakilantien päästä viikolla 28. Samaan aikaan liikenteelle avataan Pirkkolantie Metsäpurontien päästä sekä Viidenrajantien, Lehtotien, Kaskitien ja Kangastien risteykset.

Pirjontien ja Pakilantien risteys pysyy kiinni lokakuuhun asti, kunnes risteysalueen kadun ja radan rakennustyöt ovat valmiita.

Pirkkolantie ja Pirjontie avataan kokonaan liikenteelle syys–lokakuun vaihteessa.

Jalankulku ja pyöräily
Jalankulun ja pyöräilyn reitit pysyvät pääosin ennallaan. Muutokset opastetaan työmaan ympäristössä opaskartan osoittamalla tavalla.

Moottoriajoneuvot
Kulku Pirkkolantien pohjoispuolen asuinalueelle sekä Maunulantien suuntaan tapahtuu Petaksentien kautta tai Pirkkolantietä Metsäpurontien suunnasta. Pirkkolantie Metsäpurontien päästä sekä Viidenrajantien, Lehtotien, Kaskitien ja Kangastien risteykset avataan tonttiliikenteelle. Pirjontien ja Pakilantien risteys pysyy kiinni lokakuuhun asti, kunnes Pirjontien kadun ja radan rakennustyöt ovat valmiita.

Joukkoliikenne ja pysäkit
Ei muutoksia.

Reittimuutokset opaskarttakuvassa.
Liikennejärjestelyt Pirkkolassa viikosta 28 alkaen. Avaa kuva isompana.