Kurkijoentien työt sulkevat Tiurintien risteyksen kesäkuun lopussa

Arvioitu ajankohta: Syyskuu 2020

Kurkijoentien liikennejärjestelyt muuttuvat kesäkuun lopussa Raide-Jokeri-pikaraitiotien rakennustöiden vuoksi. Kurkijoentien ja Tiurintien risteys suljetaan liikenteeltä noin kolmeksi kuukaudeksi. Risteys suljetaan maanantaina 29.6. ja järjestely on voimassa arviolta syyskuun 2020 loppuun asti. Järjestely aiheuttaa jonkin verran muutoksia moottoriajoneuvojen sekä jalankulun ja pyöräilyn reitteihin.

Moottoriajoneuvot

Tiurintien ja Kurkijoentien risteys ei ole sulun aikana moottoriajoneuvoliikenteen käytössä, vaan käynti Tiurintien ja Räisäläntien kiinteistöille tapahtuu kummankin kadun toisesta päästä. Tiurintien kiinteistöille ajetaan Lumivaarantien kautta ja Räisäläntien kiinteistöille Kirvuntien kautta.

Jalankulku ja pyöräily

Tiurintien risteyksessä säilyy jalankulun ja pyöräilyn reitti Kurkijoentietä pitkin. Kurkijoentieltä ei kuitenkaan ole mahdollista kääntyä Tiurintielle eikä Räisäläntielle. Tiurintielle kulku tapahtuu Lumivaarantien kautta ja Räisäläntielle on mahdollista kulkea Kirvuntien, Räisälänkujan tai Kehä I:n viertä kulkevan kevyenliikenteen väylän kautta.

Päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä!

Tiurintien risteyksen sulku