Leppävaarankatu palautetaan kaksisuuntaiseksi maanantaina 12. lokakuuta

Ilmakuva Alberganesplanadilta kohti kauppakeskus Selloa.
Pikaraitiotie rakentuu Leppävaarassa Alberganesplanadille, Leppävaarankadulle ja Alberganpromenadille.

Raide-Jokerin rakennustyöt kauppakeskus Sellon edustalla ovat edenneet loppusuoralle. Leppävaarankatu palautetaan kaksisuuntaiseksi maanantaina 12. lokakuuta. Leppävaarankadun Numersinkadun ja Kehä I:n välinen osuus on ollut helmikuun 2020 alusta alkaen yksisuuntainen. Maanantaista 12.10. alkaen myös ajoyhteys lännestä Kehä I:lle palautuu.

Aluksi käytössä on yksi kaista kumpaankin suuntaan ja myöhemmin syksyllä käyttöön tulee kaksi kaistaa suuntaansa. Myös ajoyhteys Leppävaarankadulta Alberganesplanadille avataan jälleen.

Raide-Jokerin työt Leppävaarankadulla valmistuvat pääosin vuoden 2020 aikana. Myöhemmin tehdään vielä viher-, viimeistely- ja ratasähkötöitä.

Työt Leppävaarassa ovat edenneet hyvin edellä aikataulusta. Eri osapuolten kanssa yhteistyössä tehdyn perusteellisen työnsuunnittelun ansiosta työ on saatu tehtyä laadukkaasti lyhyessä ajassa valmiiksi. Myös työt Alberganesplanadilla saadaan pääosin valmiiksi syksyn 2020 aikana”, kertoo Laajalahti–Leppävaara-alueen lohkopäällikkö Veli-Matti Aaltonen.