Linnoitustiellä suljetaan jalankulun ja pyöräilyn reitti heinäkuussa

Arvioitu ajankohta: Heinäkuu 2020

Raide-Jokerin työmaalla Linnoitustiellä asennetaan kiskoja ja tehdään viimeisteleviä töitä. Töiden vuoksi jalankulun ja pyöräilyn reitteihin joudutaan tekemään muutoksia noin kahden viikon ajaksi maanantaista 6.7. alkaen.

Jalankulun ja pyöräilyn reitti katkaistaan Linnoitustie 2-4:n kohdalta, mutta pääsy kiinteistöille säilyy katkaisun ajan. Säterinkadulta Linnoitustie 4:n ja 6:n väliin johtava kävely- ja pyöräilytie pysyy käytössä, ja sen kohdalta pääsee ylittämään Linnoitustien sekä kääntymään vasemmalle Linnoitustie 6:n suuntaan. Oikealle kääntyminen on katkaisun vuoksi estetty. Jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät Linnoitustie 2-4:n kiinteistölle normaalisti Linnoitustien ja Säterinkadun risteyksen suunnasta. Etelästä Turunväylän suunnasta Linnoitustie 2-4:n kiinteistöille tullessa kierto tapahtuu Säterinkadun tai Säterinmetsäntien ja Säterinkujan kautta.

Raide-Jokerin työmailla päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua.

Pahoittelemme töiden aiheuttamaa häiriötä.

Reittimuutokset opaskarttakuvassa.