Leppävaarankadulla ja Alberganesplanadilla yötöitä viikoilla 30–35

Raide-Jokerin ratatyöt Leppävaarankadulla ovat lähteneet hyvin käyntiin. Kadulla jatketaan heinä–elokuussa kiskojen asentamista, ja niiden hitsaustyöt vaativat työskentelyä yöaikaan. Hitsausta tehdään yötyönä viikoilla 30–35: kullakin viikolla neljänä yönä sunnuntain ja torstain välillä, kello 22:00–7:00 välisenä aikana. Työt etenevät noin 18 metriä vuorokaudessa.

Hitsausta joudutaan tekemään yöllä, koska työvaiheen onnistuminen vaatii alhaisempaa lämpötilaa. Hitsaukseen kuuluu myös kiskojen leikkaus, josta voi kuulua ajoittain lyhytaikaisesti melua ympäristöön. Melua torjutaan meluntorjuntamatoilla.

Kiskotyöt etenevät Leppävaarankadulta Alberganesplanadille. Työt aloitetaan kiskojen tuonnilla, jota tehdään viikoilla 30 ja 31, kummallakin viikolla kolmena yönä sunnuntain ja keskiviikon välillä. Kiskokuljetukset vaativat paljon tilaa, mistä aiheutuu tilapäisiä liikennejärjestelyjä. Alberganesplanadin ja Zanseninkujan risteys suljetaan kiskojen kuljetuksen ajaksi sunnuntain ja keskiviikon välillä öisin klo 22:00–7:00. Sulun aikana kulku Zanseninkujan kiinteistöille tapahtuu Numersinkadun kautta.

Raide-Jokerin työmailla päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua. Poikkeustilanteissa voidaan joutua työskentelemään viikonloppuisin ja yöaikaan.

Pahoittelemme töiden aiheuttamaa häiriötä.