Käskynhaltijantien ratatöitä tehdään yötyönä viikosta 33 alkaen

Käskynhaltijantiellä rakennetaan Raide-Jokerin rataa yötyönä viikosta 33 alkaen Tuusulanväylän suunnasta kohti Norrtäljentietä.

Käskynhaltijantien rataa ei ole mahdollista rakentaa ilman yötöitä ja liikennejärjestelyjä kadun ahtauden vuoksi. Lisäksi liikenteelle koituvat häiriöt saadaan minimoitua työskentelemällä yöaikaan.

Työt tehdään kahdessa osassa:
Viikkojen 33–36 aikana ratatöitä tehdään Tuusulanväylän ja Kivipadontien risteyksen välisellä alueella.
Viikoilla 37–40 rataa rakennetaan Kivipadontien ja Norrtäljentien väliselle osuudelle.

Ratatöitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 22–06 välisenä aikana.
Materiaaleja kuljetetaan kadulle viikoittain maanantain ja keskiviikon välisinä öinä. Kuljetusten ajaksi kadun pohjoinen ajokaista suljetaan ja kadulla on vuorotteleva liikenne. Liikenteenohjaajat ovat paikalla kuljetusten ajan.

Työt etenevät materiaalikuljetusten jälkeen valu- ja hitsaustöillä. Työstä ei aiheudu merkittävää melua. Valutöiden valmistelussa käytetään mutterivääntimiä, joista lähtee vähäistä melua lähiympäristöön. Hitsaustyö etenee noin 18 metriä vuorokaudessa. Työvaiheeseen kuuluu myös kiskojen leikkausta ja hiontaa, joista kuuluu ajoittain lyhytaikaisesti melua ympäristöön. Melua torjutaan tarvittaessa meluntorjuntamatoilla.

Viikolla 36 maanantain ja perjantain välisinä öinä 6.–10.9. kadulla tehdään myös raitiotien reunojen täyttötöitä Tuusulanväylän ja Kivipadontien välisellä osuudella. Työstä saattaa aiheutua jonkin verran melua lähiympäristöön.

Pahoittelemme häiriötä.