Viilarintiellä aloitetaan louhinnat ja liikenteen pysäytykset syyskuun ensimmäisellä viikolla

Viilarintiellä Vartiokylässä Raide-Jokerin rakennustyöt on aloitettu elokuun alussa puunkaadoilla ja liikennejärjestelyjen rakentamisella. Syyskuussa aloitetaan louhintatyöt.

Elokuussa työt näkyvät eniten Viilarintien ja Viikintien liikenneympyrässä, missä tehdään kaapelisiirtoja elokuun puolestavälistä alkaen. Pyöräilyn ja jalankulun reittejä joudutaan töiden edistyessä siirtelemään.

Syyskuun alussa Viilarintiellä aloitetaan louhinnat, jotka kestävät arviolta maaliskuun 2020 puoleenväliin saakka. Louhinnat käsittävät pääsääntöisesti yhdestä kahteen räjäytyksen päivässä, arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Kaikki liikenne joudutaan Viilarintiellä pysäyttämään räjäytysten ajaksi. Räjäytykset ajoitetaan aina tasatunneille, ja pysäytykset kestävät maksimissaan 8 minuuttia. Räjäytyksistä ilmoitetaan äänimerkein.

Viilarintien louhintatöistä on myös mahdollisuus tilata tekstiviesti-ilmoitukset, jotka lähetetään noin tuntia ennen räjäytystä. Palvelun käyttöönotto on maksutonta, ja viestien vastaanottamisen voi milloin tahansa itse perua. Tilaa tekstiviesti-ilmoitukset täältä..