Uuden Teininaukion louhinnat alkavat lokakuun lopussa

Oulunkylässä Norrtäljentien ja Käskynhaltijantien risteyksen välittömässä läheisyydessä aloitetaan uuden Teininaukion ja Käskynhaltijantien louhinnat ja louhintoja valmistelevat poraukset viikolla 44. Louhinnat etenevät Käskynhaltijantien eteläpuolta kohti Tuusulanväylää talven aikana.

Liikenne Käskynhaltijantiellä joudutaan pysäyttämään räjäytysten ajaksi. Pysäytykset kestävät maksimissaan 8 minuuttia. Räjäytyksiä ei välttämättä tehdä päivittäin, ja niissä saattaa olla viikkojenkin taukoja.

Louhintojen ja muiden Raide-Jokerin rakennustöiden kokonaiskesto Käskynhaltijantiellä on alustavasti vuoden 2021 loppuun saakka. Louhintoja ei kuitenkaan tehdä jatkuvasti, vaan työvaiheiden edetessä jaksoittain. Myös Käskynhaltijantien pohjoisreuna muuttuu jossain vaiheessa työmaa-alueeksi.

Raide-Jokerin työmailla työskentelyaika on maanantaista perjantaihin klo 7:00-22:00. Pääsääntöisesti töitä tehdään kuitenkin klo 7:00–18:00. Klo 18:00–22:00 saatetaan ajoittain tehdä vähemmän meluavia töitä, esimerkiksi kaivuuta ja lastausta.