Linnoitustie suljetaan kolmena yönä viikoilla 24 ja 25

Arvioitu ajankohta: Kesäkuu 2020

Raide-Jokerin työmaalla Linnoitustiellä asennetaan kiskoja, ja niiden tuomiseksi työmaalle Linnoitustie joudutaan katkaisemaan yöaikaan viikolla 24. Kiskoja tuodaan kolmena yönä sunnuntain 7.6. ja keskiviikon 10.6. välillä, klo 23.45 ja 5.15 välisenä aikana. Yötöitä tehdään myös viikolla 25 sunnuntain 14.6 ja keskiviikon 17.6 välillä samoina aikoina kuin viikolla 24.

Työ tehdään yöllä, jotta liikenteelle aiheutuva haitta on mahdollisimman pieni. Linnoitustien sulun aikana kierto autolla tapahtuu Friisinmäentien ja Masalantien kautta. Jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät kulkemaan Leirikadun, Säterinmetsäntien ja Säterinkujan kautta tai vaihtoehtoisesti Linnoitustien toimistokiinteistöjen takaa Kehä 1:n puolella kulkevaa kevyenliikenteen väylää pitkin. Hätätapauksessa Linnoitustien kiinteistöille pääsee ottamalla yhteyttä työnjohtaja Niko Tainioon, puh: 040 617 4985.

Raide-Jokerin työmailla päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua. Poikkeustilanteissa, esimerkiksi liikenneturvallisuussyistä pakottavissa tilanteissa, voidaan joutua työskentelemään viikonloppuisin ja yöaikaan.

Pahoittelemme töiden aiheuttamaa häiriötä.