Alberganesplanadin yötyöt jatkuvat viikolle 37

Raide-Jokerin työmaalla Alberganesplanadilla asennetaan kiskoja, ja niiden hitsaustyöt vaativat työskentelyä yöaikaan. Hitsausta tehdään yötyönä jälleen viikoilla 35–37: joka viikko neljänä yönä sunnuntain ja torstain välillä, klo 22:00-7:00 välisenä aikana. Hitsausta joudutaan tekemään yöllä, koska työvaiheen onnistuminen vaatii alhaisempaa lämpötilaa. Työvaiheeseen kuuluu myös kiskojen leikkaus, josta voi kuulua ajoittain lyhytaikaisesti melua ympäristöön.

Viikolla 35 tehdään yötyönä myös materiaalin tuontia työmaalle. Materiaalikuljetus vaatii paljon tilaa, minkä vuoksi tiellä tehdään tilapäisiä liikennejärjestelyjä sunnuntain 23.8. ja tiistain 25.8. välisinä öinä. Alberganesplanadi suljetaan liikenteeltä välillä Zanseninkuja-Gyldenärinkatu öiden ajaksi.

Pääsy Alberganesplanadilta Zanseninkujalle katkaistaan sulun ajaksi. Zanseninkujan kiinteistöille kuljetaan tuona aikana Numersinkadun kautta.

Raide-Jokerin työmailla päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua. Poikkeustilanteissa, esimerkiksi liikenneturvallisuussyistä pakottavissa tilanteissa, voidaan joutua työskentelemään viikonloppuisin ja yöaikaan.