Impilahdensillan kohdalla tehdään yötöitä viikosta 25 alkaen

Viikkojen 25-29 aikana yksittäisinä öinä Turun moottoritiellä Impilahdensillan kohdalla tehdään kaiteiden asennusta ja liikennejärjestelyjen ennallistamistöitä. Viikolla 25 tehdään liikennejärjestelytöitä, mm. kaistamerkintöjä, keskiviikon 17.6. ja torstain 18.6. välisenä yönä. Viikolla 28 liikenne siirretään normaaliksi Kehä I:n Turunväylälle laskevalla rampilla sekä bussirampilla keskiviikon 8.7. ja torstain 9.7. välisenä yönä. Muiden kaistojen lopullinen liikenteensiirto tapahtuu viikolla 29 keskiviikon 15.7. ja torstain 16.7. välisenä yönä. Lisäksi viikolla 29 tehdään kaideasennuksia kahtena yönä maanantain 13.7. ja keskiviikon 15.7. välillä.

Kaideasennuksen ajaksi suljetaan yksi kaista kerrallaan ja nämä työt tehdään viikkojen 25-29 aikana. Tarkemmat ajankohdat tiedotetaan myöhemmin. Työ suoritetaan yötöinä, jotta vaikutus Turunväylän liikenteeseen on mahdollisimman pieni. Töiden ajaksi Turunväylällä tehdään tilapäisiä kaistamuutoksia.

Raide-Jokerin työmailla päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä. Kello 18–22 tai viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–18 välillä saatetaan tehdä töitä, joista ei aiheudu erityistä melua. Poikkeustilanteissa, esimerkiksi liikenneturvallisuussyistä pakottavissa tilanteissa, voidaan joutua työskentelemään viikonloppuisin ja yöaikaan.

Pahoittelemme häiriötä.